27 سوال
دقیقه
تفسیر دارد
35,000 تومان
برای خرید گروهی این تست اینجا کلیک کنید
شاخصهای ارزیابی این تست :
در سنین 3 تا 6 سالگی، کودکان با تغییرات بسیار مهمی در طرز تفکر و گسترش دایره اجتماعی آنها و غیره، در زبان و یادگیری بسیار سریع رشد می کنند
آزمون مشکلات رفتاری در کودکان پیش دبستانی تستشو یک ابزار تشخیصی است که برای ارزیابی مشکلات رفتاری و روانشناختی در کودکان قبل از ورود به مدرسه استفاده میشود. این آزمون به متخصصان روانشناسی و مشاوران مدرسه کمک میکند تا مشکلات رفتاری و نیازهای روانی کودکان را شناسایی کنند و برنامههای مناسبی را برای حمایت از آنها طراحی کنند.
پرسشنامه مشکلات رفتاری در کودکان پیش دبستانی ممکن است شامل مجموعهای از سوالات و وظایف باشد که به والدین و مربیان مهدکودک ارائه میشود. این سوالات معمولاً در مورد رفتارها، عملکرد تحصیلی، ارتباطات اجتماعی و عوامل روانشناختی دیگر کودکان است. هدف اصلی این آزمون، شناسایی مشکلات رفتاری مثل نارسایی تمرکز، بیشفعالی، عصبانیت یا تکرار رفتارهای غیرمناسب است.
با تحلیل نتایج این آزمون، متخصصان میتوانند نقاط قوت و ضعف رفتاری کودکان را شناسایی کنند و به والدین و مربیان مهدکودک راهنمایی کنند. براساس نتایج، مشاوره و مداخلههای مناسب میتوانند ارائه شود، از جمله تغییرات در محیط زندگی، تمرینات آموزشی و درمانهای روانشناختی. هدف اصلی این آزمون، بهبود رفتار کودکان و افزایش سلامت روانی آنها است.
تست های پیشنهادی برای ارزیابی شخصیت و رفتار شناسی بزرگسالان
پرسشنامه مشکلات رفتاری کودکان پیش دبستانی ، دارای 27 ماده می باشد. در قالب ساختارسازی این پرسشنامه ، به جز روایی محتوا که از طریق نظر خواهی از صاحب نظران احراز شد ، به منظور بررسی روایی سازه پرسشنامه نیز از تحلیل عوامل استفاده گردید. ابتدا تحلیل عوامل اصلی انجام شدو عواملی که دارای ارزش ویژه بیشتر از یک بودند، انتخاب و چرخش واریماکس برای این عوامل، انجام پذیرفت. در این فرایند، سه عامل حاصل گردید. جدول حاصل، نشانگر وزن عاملی پرسش های هر یک از عوامل سهگانه میباشد.
با انجام پرسشنامه مشکلات رفتاری کودکان پیش دبستانی و دریافت نتیجه آن هرقدر نمره آزمونی در این پرسشنامه بیشتر باشد معرف آن است که کودک شما از مشکلات رفتاری بیشتری برخوردار می باشد.
در بسیاری از موارد تشخیص رفتار عادی و آسیب شناختی دشوار است . گاهی اوقات وقتی بچهها آنطور که انتظار میرود رفتار نمیکنند، والدین احساس گناه میکنند و فکر میکنند که همه چیز به سبک فرزندپروری بستگی دارد.
از جمله شایع ترین مشکلات در کودکان خردسال، بی میلی به رعایت قوانین، ترس های بیش از حد، و مشکلات در تغذیه و آموزش دستشویی رفتن (قطع کردن ادرار یا مدفوع در پوشک، عدم ادرار کردن در شب و غیره) است.
آنها همچنین ممکن است در روابط با دیگران مشکلاتی داشته باشند که اگر با تاخیر رشدی و زبانی همراه باشد، باید مشکوک به اختلال طیف اوتیسم باشند.