مشخصات تست مقیاس اعتیاد به اینترنت :

نتایج این آزمون شخصیت شما را در موارد زیر نشان می‌دهد:

لینک کوتاه

اشتراک گزاری

توضیحات تست:

پرسشنامه میزان اعتیاد با اینترنت

اعتیاد به اینترنت | تستشو

 

بعضی افراد در کنترل مقدار وقتی که در اینترنت صرف می‌کنند، دچار مشکل می‌شوند. بعضی ایمیل می‌فرستند یا تقریباً به هر کسی می‌شناسند پیام می‌فرستند. بعضی، از یک خبر به خبر دیگر می‌پرند. بعضی، دنبال بهترین قیمت وسایل مختلف، بلیط هواپیما و مانند آن‌ها از این سایت به سایت دیگر می‌روند. متأسفانه، این کار از رسیدگی به مسائل مهم زندگی جلوگیری می‌کند. "اعتیاد اینترنتی" به گستره وسیعی از مشکلات رفتاری و کنترل انگیزه استفاده از اینترنت اشاره دارد. اعتیاد اینترنتی به عنوان یک رفتار وسواسی یا آرزوی برقراری پیوند، یا شاید حتی نمودی از انتقال و یا بازتاب روابط و یا رفع نیاز قلمداد می‌شود.

اعتیاد به اینترنت یک اعتیاد رفتاری است که در آن فرد به استفاده از اینترنت یا سایر وسایل آنلاین به عنوان روشی ناسازگار برای مقابله با استرس های زندگی وابسته می شود. اعتیاد به اینترنت به طور گسترده ای به رسمیت شناخته شده به ویژه در کشورهایی که به لحاظ جمعیت ، رفاه و تکنولوژی در سطح بالایی در جوامع بین المللی قرار دارند. کره جنوبی از جمله کشورهایی است که در آن اعتیاد به اینترنت به عنوان یک مشکل سلامت ملی اعلام شده است. همچنین در کشورهای توسعه یافته دیگری مانند آمریکای شمالی و اروپا این نگرانی به صورت روزافزون وجود دارد.

استفاده از فناوری در زندگی روزمره تقریباً برای همه در طول همه گیری COVID-19 افزایش یافته است. یک مطالعه منتشر شده در Psychiatry International نشان داد که بیش از نیمی از بزرگسالان در ایالات متحده یا در معرض خطر اعتیاد هستند یا به شدت به اینترنت اعتیاد دارند که به افسردگی و اضطراب دچار می‌شوند.

 

اعتیاد به اینترنت در زمان شیوع ویروس کرونا

 

طی تحقیقاتی ملی با 1305 شرکت‌کننده برای بررسی رابطه بین اعتیاد به اینترنت و سلامت روان در یک سال پس از همه‌گیری ویروس کرونا، نشان داده شد افرادی که اعتیاد به اینترنت دارند ده برابر بیشتر در معرض افسردگی و 9 برابر بیشتر احتمال دارد مبتلا به اضطراب شوند. در حالی که استفاده از اینترنت ممکن است برای برخی از مشاغل، محل کار و مدرسه در طول همه گیری این ویروس ضروری باشد، این یافته های تحقیقاتی ممکن است فرصتی برای ارزیابی اینکه چه مقدار زمان بهتر است در جاهای دیگر سپری شود، فراهم کند.

 

آخرین آمار از میزان اعتیاد به اینترنت

 

آخرین آمار اعتیاد به شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که بیش از 330 میلیون نفر در سال 2022 از اعتیاد به اینترنت و رسانه‌های اجتماعی رنج می‌برند. این نسبت در سال 2021، 210 میلیون نفر بود. بیش از 4.2 میلیارد کاربر رسانه های اجتماعی در سال 2022 وجود دارد (از 3.96 میلیارد در سال 2021) که بیش از نیمی از کل جمعیت جهان (55٪) است.

 

پرسشنامه میزان اعتیاد به اینترنت در سال 2022

 

هر فرد به طور متوسط ​​2 ساعت و 32 دقیقه در روز را در رسانه های اجتماعی سپری می کند و بیشتر آن در پنج پلتفرم محبوب یعنی فیس بوک، توییتر، تیک تاک، یوتیوب و اینستاگرام اتفاق می افتد.

اگرچه فیسبوک با بیش از 2.23 میلیارد کاربر بزرگترین پلتفرم رسانه اجتماعی است و TikTok به عنوان اعتیاد آورترین پلتفرم رسانه اجتماعی گزارش شده است، کاربران رسانه های اجتماعی بیشترین زمان روزانه خود را در یوتیوب سپری می کنند - به طور متوسط ​​44 دقیقه در روز در این پلتفرم. پرسشنامه اعتیاد به اینترنت به بررسی میزان وابستگی افراد به اینترنت طراحی گردیده است.

اگر شما بیشتر از 4 ساعت از زمان خود را در اینترنت و شبکه های مجازی میگذرانید برای شما لازم است که با انجام پرسشنامه اعتیاد به اینترنت و فضای مجازی در سایت تستشو نسبت به اعتیاد خود به این فضا و پیشگیری از خطرات و اختلالاتی که ممکن است در آینده برای شما اتفاق بی‌افتد (نظیر افسردگی و اضطراب) هر چه سریع تر اقدام کنید.