پشتیبانی تست‌شو

تست مقیاس اعتیاد به اینترنت

24 سوال

10 دقیقه

تفسیر دارد

35,000 تومان

برای خرید گروهی این تست اینجا کلیک کنید

شاخص‌‌های ارزیابی این تست :

اشتراک گذاری با دیگران :

معرفی پرسشنامه میزان اعتیاد به اینترنت

معرفی پرسشنامه میزان اعتیاد به اینترنت

پرسشنامه میزان اعتیاد به اینترنت در تست‌شو یک ابزار مفید است که کمک می کند تا به صورت علمی و دقیق تر درباره مسئله اعتیاد به اینترنت در کودکان و نوجوانان تحقیق کنند. این پرسشنامه امکان می‌دهد تا به صورت کمی میزان اعتیاد را سنجیده و نتایج قابل مقایسه و تحلیلی درباره پدیده اعتیاد به اینترنت به دست آورد.

استفاده از پرسشنامه میزان اعتیاد به اینترنت در تحقیقات و مطالعات مربوط به اعتیاد به اینترنت نتایج قابل اطمینان و قابل اعتمادی را ارائه می‌دهد. این ابزار به محققان امکان می‌دهد تا اطلاعات موثقی درباره شیوع اعتیاد به اینترنت در جامعه، عوامل مؤثر، تأثیرات روانی و اجتماعی آن و ارتباط آن با سایر متغیرها را به دست آورند.

همچنین، این تست به متخصصان روان‌شناسی کودکان و نوجوانان کمک می‌کند تا به صورت سیستماتیک و استاندارد، اعتیاد به اینترنت را ارزیابی کنند. این ارزیابی می‌تواند به طراحی و اجرای برنامه‌های درمانی و مداخلات مناسب برای کاهش اعتیاد و بهبود وضعیت روانی فرد کمک کند.

بنابراین، تست میزان اعتیاد به اینترنت ابزاری مهم و مفید برای محققان و متخصصان روان‌شناسی است که در تحقیقات و ارزیابی‌های مرتبط با اعتیاد به اینترنت مورد استفاده قرار می‌گیرد و نتایج قابل اعتماد و دقیقی را در این زمینه ارائه می‌دهد.

طریقه امتیازدهی پرسشنامه اعتیاد به اینترنت

طریقه امتیازدهی پرسشنامه اعتیاد به اینترنت

پرسشنامه میزان اعتیاد به اینترنت شامل مجموعه‌ای از سوالات است که به افراد کمک می‌کند تا سطح اعتیاد خود به اینترنت را بسنجند. این سوالات به عناصر مختلفی از رفتار و ویژگی‌های اعتیاد مانند نشانه‌های فردی، اختلال در سازگاری اجتماعی، خودکنترل ناکافی و نشانه‌های رفتاری مرتبط با اعتیاد به اینترنت می‌پردازد.

امتیازهای کلیه سوالات جمع‌آوری شده و نمره نهایی به عنوان امتیاز کلی اعتیاد به اینترنت محسوب می‌شود. بر اساس نمره کلی، فرد می‌تواند در دسته‌های مختلفی از سطح اعتیاد قرار بگیرد، مانند اعتیاد ضعیف، متوسط، قوی یا بسیار قوی به اینترنت می باشد.

اعتیاد به اینترنت و اختلالات رفتاری

اعتیاد به اینترنت و اختلالات رفتاری

بعضی افراد در کنترل مقدار وقتی که در اینترنت صرف می‌کنند، دچار مشکل می‌شوند. بعضی ایمیل می‌فرستند یا تقریباً به هر کسی می‌شناسند پیام می‌فرستند. بعضی، از یک خبر به خبر دیگر می‌پرند. بعضی، دنبال بهترین قیمت وسایل مختلف، بلیط هواپیما و مانند آن‌ها از این سایت به سایت دیگر می‌روند. متأسفانه، این کار از رسیدگی به مسائل مهم زندگی جلوگیری می‌کند. "اعتیاد اینترنتی" به گستره وسیعی از مشکلات رفتاری و کنترل انگیزه استفاده از اینترنت اشاره دارد. اعتیاد اینترنتی به عنوان یک رفتار وسواسی یا آرزوی برقراری پیوند، یا شاید حتی نمودی از انتقال و یا بازتاب روابط و یا رفع نیاز قلمداد می‌شود.

اعتیاد به اینترنت یک اعتیاد رفتاری است که در آن فرد به استفاده از اینترنت یا سایر وسایل آنلاین به عنوان روشی ناسازگار برای مقابله با استرس های زندگی وابسته می شود. اعتیاد به اینترنت به طور گسترده ای به رسمیت شناخته شده به ویژه در کشورهایی که به لحاظ جمعیت ، رفاه و تکنولوژی در سطح بالایی در جوامع بین المللی قرار دارند. کره جنوبی از جمله کشورهایی است که در آن اعتیاد به اینترنت به عنوان یک مشکل سلامت ملی اعلام شده است. همچنین در کشورهای توسعه یافته دیگری مانند آمریکای شمالی و اروپا این نگرانی به صورت روزافزون وجود دارد.

استفاده از فناوری در زندگی روزمره تقریباً برای همه در طول همه گیری COVID-19 افزایش یافته است. یک مطالعه منتشر شده در Psychiatry International نشان داد که بیش از نیمی از بزرگسالان در ایالات متحده یا در معرض خطر اعتیاد هستند یا به شدت به اینترنت اعتیاد دارند که به افسردگی و اضطراب دچار می‌شوند.

اعتیاد به اینترنت در زمان شیوع ویروس کرونا

اعتیاد به اینترنت در زمان شیوع ویروس کرونا

طی تحقیقاتی ملی با 1305 شرکت‌کننده برای بررسی رابطه بین اعتیاد به اینترنت و سلامت روان در یک سال پس از همه‌گیری ویروس کرونا، نشان داده شد افرادی که اعتیاد به اینترنت دارند ده برابر بیشتر در معرض افسردگی و 9 برابر بیشتر احتمال دارد مبتلا به اضطراب شوند. در حالی که استفاده از اینترنت ممکن است برای برخی از مشاغل، محل کار و مدرسه در طول همه گیری این ویروس ضروری باشد، این یافته های تحقیقاتی ممکن است فرصتی برای ارزیابی اینکه چه مقدار زمان بهتر است در جاهای دیگر سپری شود، فراهم کند.

آخرین آمار از میزان اعتیاد به اینترنت