100 سوال
30 دقیقه
تفسیر دارد
80,000 تومان
برای خرید گروهی این تست اینجا کلیک کنید
شاخصهای ارزیابی این تست :
آزمون کلیفتون (Clifton StrengthsFinder) یک ابزار اندازهگیری قوانین و استعدادها است که توسط شرکت گالوپ (Gallup) توسعه یافته است. این آزمون بر اساس نظریهی قوانین و استعدادهای شخصیتی و رهبری دانشمند دونالد او. کلیفتون (Donald O. Clifton) طراحی شده است و به افراد کمک میکند تا قدرتها و استعدادهای شخصی خود را شناسایی کرده و بر آنها تمرکز کنند.
آزمون کلیفتون بعنوان یک آزمون در شاخه تست های خودشناسی محسوب میشود و شامل پرسشنامهای است که شرکتکنندگان باید به سوالات آن پاسخ دهند. سوالات دربارهی رفتارها، عملکردها، و انگیزههای شخصی شرکتکننده است. پس از تکمیل آزمون، نتایج به شرکتکننده ارائه میشود و بر اساس نتایج، 34 استعداد و قدرت شخصی به شرکتکننده اختصاص داده میشود که به او کمک میکند تا بهترین استفاده از استعدادهای خود را در زندگی شخصی و حرفهای خود بکند.
یکی از ویژگیهای منحصربهفرد آزمون کلیفتون، تمرکز بر قوانین و استعدادهای مثبت و قابل توسعه است. به عنوان مثال، به جای تمرکز بر ضعفها و نقاط ضعف شخصی، آزمون کلیفتون بر تواناییها و استعدادهای شخصی تمرکز میکند و به افراد کمک میکند تا این استعدادها را توسعه دهند و در مسیر موفقیت خود پیشرو باشند.
در زمینههای مختلف استفاده میشود. برای مثال، در محیطهای سازمانی، آزمون کلیفتون میتواند به رهبران و مدیران کمک کند تا استعدادهای خود و اعضای تیم خود را شناسایی کرده و برنامههای توسعه و آموزشی متناسب با آنها را تدوین کنند. همچنین، برای افرادی که در جستجوی شغل و حرفهای مناسب هستند، آزمون کلیفتون میتواند راهنمایی کننده باشد و به آنها کمک کند تا در مسیر شغلی خود تصمیمهای بهتری بگیرند. از دیگر تست های استعدادیابی میتوان به تست بسیار کامل استعدادیابی هالند (Holland) با 217 تست اشاره کرد که در سایت تست شو نیز قرار دارد.
همچنین، آزمون کلیفتون به عنوان یک ابزار توسعه شخصی و رشد حرفهای نیز مورد استفاده قرار میگیرد. افراد میتوانند با استفاده از نتایج آزمون کلیفتون، برنامههای توسعه شخصی خود را تنظیم کرده و استعدادهای خود را در زمینههای مورد علاقهشان بهبود بخشند. علاوه بر این، در تیمها و گروههای کاری، آزمون کلیفتون میتواند به ارتقای همکاری و افزایش بهرهوری کمک کند، زیرا اعضا با شناخت بهتر قدرتها و استعدادهای همدیگر، میتوانند با همدیگر همکاری بهتری داشته باشند.
روش آزمون نقاط قوت کلیفتون برای اولین بار در سال 2001 توسط گالوپ، یک شرکت تحقیقاتی آمریکایی معرفی شد. مخترع و خالق این آزمون دونالد کلیفتون (1924-2003) است. او به همراه همکار خود مارکوس باکینگهام به سراسر جهان سفر کرد و پس از تحقیقات گسترده به این نتیجه رسید که فرد زمانی موفقیت و رضایت بیشتری را تجربه می کند که بتواند از استعدادهای خود در فعالیت های روزانه خود استفاده کند.
آزمون کلیفتون یک آزمون شخصیت شناسی آنلاین است که از 100 مورد تشکیل شده است البته این تست نسخه طولانی تری نیز دارد که به عنوان تست کلیفتون 217 سوالی معروف است. سوالات مختلفی از شما پرسیده میشود و باید در عرض بیست ثانیه به هرکدام پاسخ داده شود. سوالات مربوط به کیفیت های روزمره داوطلب است. به عنوان مثال، ممکن است بپرسد کدام یک از این گزاره ها در مورد شما صدق میکند: "به جزییات داستان بسیار اهمیت میدهم" یا: "به پیام داستان اهمیت میدهم".
بعد از اتمام آزمون نتیجه جالبی خواهید دید. این گزارش پنج موضوع مهم را روشن می کند. در مجموع 34 موضوع در 4 دامنه وجود دارد. این حوزه ها توصیف می کنند که چگونه شما و دیگران از استعدادهای خود در هنگام پردازش اطلاعات، انجام وظایف، تأثیرگذاری بر دیگران و ایجاد روابط استفاده می کنید.
این دامنه نحوه جذب اطلاعات، نحوه تفکر آنها در مورد موقعیت های خاص و نحوه تجزیه و تحلیل اطلاعات را توصیف می کند. برخی از موضوعات ارزشمند توصیف شده عبارتند از:
یک نقشه راه می تواند بر اساس نتایج آزمون کلیفتون ایجاد شود تا از تصمیم گیری بهتر و نتایج بهتر در آینده اطمینان حاصل شود.
این دامنه توضیح می دهد که چگونه میتوانید از عهده وظایف خاص به صورت کامل و صد در صدی بربیایید. این حوزه مهم می تواند به تحقق ایده ها و افزایش اثربخشی کمک کند. موضوعات رایج در این حوزه عبارتند از: نظم، تمرکز، ترتیب دهنده، باور و مسئولیت.
سومین حوزه ارزیابی آزمون کلیفتون، تأثیرگذاری بر دیگران است. روشی که یک فرد بر دیگری تأثیر می گذارد، چیزهای زیادی در مورد شخصیت آنها می گوید. رهبری، به در دست گرفتن کنترل و یا تاثیر حرف این افراد بر دیگران نمونه هایی از این دامنه یعنی نفوذ هستند.
مرحله چهارم و آخر آزمون نحوه شکل گیری و حفظ روابط را شرح می دهد. تشکیل و حفظ روابط جدید بخش اساسی در استراتژی دامنه روابط در آزمون کلیفتون است. کار تیمی نیز در این حوزه گنجانده شده است.