مشخصات تست شخصیت شناسی MBTI (مایرز بریگز) :

نتایج این آزمون شخصیت شما را در موارد زیر نشان می‌دهد:

لینک کوتاه

اشتراک گزاری

توضیحات تست:

 

تست شخصیت شناسی MBTI (مایرز بریگز) چیست؟

تست شخصیت شناسی MBTI (مایرز بریگز)

تست شخصیت شناسی MBTI (مایرز بریگز) یکی از معروف‌ترین تست‌های شخصیت شناسی در جهان است. با انجام این تست، می‌توان نوع شخصیت خود را شناسایی کرد و درک بهتری از خود و دیگران پیدا کرد. با ارائه پنل کاربری و سازمانی و همچنین با بهره گیری از تیم مشاورین، تست‌شو در پی بهبود عملکرد کلی فرد و سازمان می باشد.

تست شخصیت شناسی MBTI شامل 16 نوع شخصیتی است که بر اساس تفاوت‌های فردی در چهار بعد اساسی شخصیت (تمایلات فردی)، یعنی بیرون‌گرایی یا درون‌گرایی، حساسیت یا احساس، تفکر یا احساس و ادراک یا سوژه‌گرایی، تعریف شده‌اند. این تست با ارائه یک پروفایل شخصیتی دقیق، افراد را قادر می‌سازد تا بیشتر با نیازها و تمایلات خود آشنا شوند و با دیگران بهتر ارتباط برقرار کنند.

تست شخصیت شناسی MBTI به دلیل سهولت اجرا و دقت در نتایج، بسیار مورد توجه قرار گرفته است و می‌تواند در شناسایی مشاغل مناسب برای افراد، ارتقای شغلی، بهبود روابط کاری و ارتقای عملکرد سازمانی مؤثر باشد. به علاوه، برای شرکت‌هایی که تلاش می‌کنند بهترین افراد را استخدام کنند، این تست می‌تواند به یکی از ابزارهای مؤثر برای انتخاب کارکنان تبدیل شود. به طور کلی، تست شخصیت شناسی MBTI یک ابزار قدرتمند برای توسعه شخصیت، بهبود روابط اجتماعی و بهبود عملکرد در محیط کار است.

 

تست شخصیت شناسی MBTI (مایرز بریگز) یک آزمون برقراری ارتباط با دیگران، ترجیحات شما در محل کار و تمایلات شما در گذراندن اوقات فراغت را نشان می‌دهد و تست شو در تست MBTI افراد را به 16 تیپ شخصیتی دسته بندی می کند. تست شخصیت شناسی MBTI (مایرز بریگز) شامل چهار مقیاس دو قطبی است که به هر قطب یک ترجیح شخصیتی گفته می‌شود به مقیاس ها عبارت است از: (برون گرا مقابل درونگرا) و (حس مقابل شهود) و (تفکر مقابل احساس) و (قضاوت مقابل ادراک). این مقیاس ها تیپ شخصیتی شما را در تعاملات اجتماعی، جمع‌آوری اطلاعات، ارزیابی و تصمیم‌گیری، هدایت و برخورد با جهان خارج نشان می‌دهد.

تست شخصیت شناسی MBTI تست شو توسط روانشناسان معتبر ایرانی و خارجی بازنگری شده و گسترش یافته است به نوعی این آزمون، معتبر ترین تست MBTI است.

 

تیپ های شخصیتی تست MBTI

تیپ های شخصیتی MBTI

 

حتما شده است یکی از دوستان یا آشنایان شما پیش شما از ISFJ یا ESFP توضیح دهد اما شما از آن آگاهی ندارید و حتی نمی دانید درباره چی صحبت می کنند. آن ها دارند راجب تیپ شخصیتی MBTI صحبت می کنند که با تست MBTI مایرز بریگز تست شو قابل سنجش است. شاخص تیپ شخصیتی هر فرد یک فهرستی شامل تمامی نقاط قوت و نقاط ضعف فرد تعریف شده است و امروزه تست شخصیت شناسی MBTI یکی از مهم ترین شاخص ها در میان روانشناسان است.

 

مایرز و بریگز Isabel Briggs Myers باور داشتند کمک به مردم برای شناخت تست MBTI خود به آن ها کمک میکند تا شغل مناسب با روحیات و اخلاقیات خود داشته باشند و در ادامه زندگی و روزمره سلامت تری را بگذرونند و البته برای انتخاب شغل مناسب شخصیت شما از تست نئو فرم کوتاه نیز می توانید استفاده کنید.

 

شناخت تیپ شخصیتی در تست شخصیت شناسی MBTI (مایرز بریگز)

شناخت تیپ شخصیتی mbti

 

بر اساس پرسشنامه تست MBTI افراد به 16 تیپ شخصیتی تقسیم می شوند. شناخت تیپ شخصیتی شما کمک شایانی به شناخت نقاط ضعف و قوت، علاقمندی و تنفرات، شغل مناسب شما و سازگاری شما با دیگر افراد می کند.

اما موضوعی که قابل توجه است تست MBTI یک تست شخصیت شناسی است و ابزاری برای شناخت ناهنجاری ها و یا اختلال های روانی و فکری نیست.

 

برون گرایی (E) و درون گرایی (I)

برون گرایی (E) و درون گرایی (I)

 

برون گرایی و درون گرایی اولین بار توسط یونگ در تست شخصیت شناسی خود به عنوان توصیف چگونگی واکنش افراد و تعامل آن ها با جهان اطرافشان مورد بررسی قرار گرفت. اما نحوه به کار گیری آن در تست MBTI تا حدودی متفاوت است.

برونگراها اغلب تمایل به عمل و نشان دادن احساسات و کنش های خود دارند و از تعامل با  دیگران لذت میبرند و پس از وقت گذراندن با افراد احساس انرژی می کنند. از طرفی افراد درونگرا تمایل دارند در افکار خود محو شوند و از تعاملات عمیق و محتوای خاص لذت میبرند و پس از تنها وقت گذراندن احساس انرژی می کنند.

همه افراد تا حدودی درونگرا و تا حدودی برونگرا هستند اما تمایل دارند یک سمت را بیشتر ترجیح بدهند.

 

احساس کردن (S) و مشاهده کردن (N)

احساس کردن (S) و مشاهده کردن (N)

 

همه افراد مدت زمانی را اختصاص به احساس کردن و مدت زمانی را اختصاص به مشاهده کردن یا همان کشف کردن می دهند اما همانند برونگرایی و درونگرایی تمایل دارند بیشتر به یک سمت متمایل باشند.

افرادی که تمایل بیشتری به احساس کردن دارند واقعیت را ترجیح دهند و روی حقایق و جزئیات تمرکز می کنند و از کارهایی که دستی انجام می شوند و یا تجربیات عملی لذت می برند. افرادی که مشاهده کردن را ترجیح میدهند به چیزهایی مانند قضاوت و برداشت توجه بیشتری می کنند. آنها از فکر کردن در مورد باورهای خیالی و تصور آینده لذت می برند.

 

فکر کردن (T) و احساس درونی (F)