توضیحات تست:
هوش هیجانی (EQ) به توانایی مدیریت احساسات خود و درک احساسات افراد اطرافتان می گویند. پنج عنصر کلیدی برای EQ وجود دارد:
افرادی که هوش هیجانی (EQ) بالایی دارند میتوانند احساسات، معنای آن احساسات و چگونگی تأثیر آن احساسات بر رفتار سایر افراد را تشخیص دهند. به طور کلی گفته می شود که هوش هیجانی شامل چند مهارت عمده است:
هوش هیجانی بالا به ما در نحوه ی واکنش به دیگر افراد و جهان پیرامونمان کمک میکند. هوش هیجانی هیچ ربطی به دانستن معادلات ریاضی یا به خاطر سپردن چیزی، ندارد. همانطور که در هوش IQ افراد با یکدیگر متفاوت اند، همه ما در سطح یکسانی از هوش هیجانی یا EQ قرار نداریم.
شما میتوانید با انجام تست هوش هیجانی تست شو میزان EQ و بلوغ در عواطف و رفتار هایتان در رو به رو شدن با افراد را بسنجید. در ادامه به اهمیت این تست شخصیت شناسی بیشتر میپردازیم.
تست هوش هیجانی آنچنان اهمیت دارد که توسعه آن میتواند تفاوت شکست و یا موفقیت در زندگی شخصی و شغلی شما را مشخص کند و از دیگر تست های روانشناسی اهمیت بیشتری دارد. تست هوش هیجانی تصویری، به بررسی پانزده عامل هوش هیجانی یعنی استقلال، خودابرازی، عزتنفس، خودشکوفایی، خودآگاهی هیجانی، روابط بینفردی، مسئولیتپذیری اجتماعی، همدلی، قدرت حل مسئله، انعطافپذیری، واقعگرایی، تحمل فشار روانی، کنترل تکانش، شادمانی و خوشبینی میپردازد.
تست شو بعد از تکمیل تست هوش هیجانی، تفسیری در اختیار شما قرار میگیرد که به شما خواهد گفت، کدام یک از مولفههای هوش هیجانی جزء نقاط قوت شما محسوب میشوند و کدام مولفه ها نقطه ضعف شما هستند که میتوانید بر روی آن ها کار کرده و آن ها را بهبود بخشید.
افراد با هوش هیجانی بالا به شدت از حالات عاطفی خود آگاه هستند، حتی حالت های منفی مثل ناامیدی یا غمگینی و احساسات به مراتب ظریف تر. این افراد میتوانند احساسات خود را شناسایی و درک کنند. از مهارت های افرادی که هوش هیجانی بالاتری دارند میتوان به مدیریت بهتر احساسات اشاره کرد. به همین دلیل، افراد باهوش هیجانی اعتماد به نفس بالایی دارند و نسبت به خود واقع بین هستند.
فردی که هوش هیجانی EQ بالایی دارد در انجام کارهای خود عجول نیست. آنها قبل از انجام هرکاری بسیار فکر می کنند. به این توانایی کاهش شدت احساس، پایین آوردن خشم یا پایین آوردن اضطراب می گویند. افراد باهوش هیجانی می توانند دنده ها را عوض کنند و خلق و خوی خود را هم از نظر درونی و هم از بیرون کنترل کنند.
افرادی که در تست هوش هیجانی نمره بالاتری کسب کنند، بهتر میتوانند احساسات دیگران را تشخیص دهند. قابل درک است که حساسیت به سیگنالهای عاطفی هم از درون خود و هم از محیط اجتماعی میتواند باعث شود دوست، والدین، رهبر یا شریک عاشقانه بهتری باشند.
این فرد قادر به تشخیص و درک احساسات دیگران است، مهارتی که با همدلی گره خورده است. فردی که ضریب هوشی هیجانی بالایی دارد می تواند به وضوح دیدگاه شخص دیگری را بشنود و درک کند. افراد همدل عموماً از افراد زندگی خود حمایت می کنند و به راحتی احساسات خود را طوری تعدیل می کنند که با خلق و خوی افراد دیگر همخوانی داشته باشد.