افراد تیپ 2 انیاگرام که به عنوان یاری رسان و مهرطلب شناخته میشوند، افراد بسیار مهربان، خوشرو، دلسوز و با احساس مسئولیت هستند و به دنبال کمک به دیگران هستند.
تستشو
219
افراد تیپ 2 انیاگرام که به عنوان یاری رسان شناخته میشوند، دارای ویژگیهای خاصی هستند که آنها را از دیگران متمایز میکند. به طور کلی، این افراد بسیار مهربان، خوشرو، دلسوز و با احساس مسئولیت هستند و به دنبال کمک به دیگران هستند.
این افراد به دیگران با مهربانی و دلسوزی روی میآورند و سعی میکنند که با توجه به نیازهای دیگران، به آنها کمک کنند و اغلب دوستانه و صمیمی با دیگران برخورد میکنند و تمایل دارند به دیگران کمک کنند و از آنها پشتیبانی کنند.
آنها دارای احساس قوی مسئولیت هستند و تمایل دارند که به دیگران کمک کنند و آنها را حمایت کنند و به دیگران با توجه به شرایطشان همدلی میکنند و احساس همراهی و همدردی با آنها دارند.
آنها دارای تحمل بالایی نسبت به درد و رنج هستند و اغلب به دیگران کمک میکنند تا با مشکلاتشان روبرو شوند.
آنها افرادی هستند که به دنبال عشق ورزیدن هستند. از این رو، خود را فراموش می کنند و خود را وقف کمک به دیگران می کنند. یادگیری او شامل تبدیل غرور خود به فروتنی و توجه به نیازهای خود است.
در ادامه به جزییات ویژگی های شخصیتی افراد تیپ دو اناگرام (Enneagram) می پردازیم.
در صورتی که قصد دارید تیپ شخصیتی خود را در آزمون انیاگرام ارزیابی نمایید، می توانید تست انیاگرام ما را در وب سایت تستشو که همراه با تفسیر کامل می باشد خریداری نموده و قدم در راه رشد و پیشرفت فردی و شخصیتی خود بگذارید.
خواندن مطلب مشابه |
افراد مهرطلب و یاری رسان به عنوان یکی از اعضای تیپ شخصیتی ۲ انیاگرام شناخته میشوند. این افراد به دنبال کسب تأیید، قبولی و عشق از طرف دیگران هستند و به شدت به رابطه با دیگران علاقهمندند. از دیدگاه آنها، روابط قوی با دیگران میتواند باعث شادی و رضایت شخصی شان شود.
عموماً اهل کمک به دیگران هستند و با توجه به نیازهای دیگران، به کمک رسانی میپردازند. آنها در روابطشان با دیگران، از ابراز علاقه و دوستی، صمیمیت و گفتگوی باز بین فردی استقبال میکنند و در کل، سعی در ایجاد و حفظ روابط سالم و صمیمی با دیگران دارند.
در کارها و فعالیتهایشان معمولاً به دنبال این هستند که دیگران را راضی و خوشحال کنند و با این کار، تأیید و تقدیر دیگران را برای خود به ارمغان آورند. در برخی موارد، این افراد میتوانند به یک نوع خود فراموشی کامل از نیازهای واقعی خود دچار شوند و تمرکز خود را به طرف دیگران معطوف کنند.
از نظر مشکلاتی که ممکن است برای افراد مهرطلبو یاری رسان به وجود آید، میتوان به افزایش وابستگی به دیگران، تنشهای درونی و ترس از رد شدن اشاره کرد. برای حل این مشکلات، این افراد باید به خود مراقبت کنند و به نیازهای واقعی خود نیز توجه داشته باشند. در کل، آنها میتوانند با تقویت مهارتهای ارتباطی و اجتماعی و به کمک گرفتن از روشهایی مانند روانشناسی مثبت و طرح ریزی برای رسیدن به اهداف شخصی خود، میتوانند به حل مشکلاتی که برای خودشان امکان دارد به وجود بیاید، کمک کنند.
مطلب پیشنهادی: |
از ویژگیهای مثبت افراد تیپ دوم میتوان به دوستانه بودن، خوشرویی، دلسوزی و احترام به دیگران، مهربانی، صداقت، همدلی و توجه به نیازهای دیگران اشاره کرد. همچنین، این افراد عموماً خلاق و دارای قدرت خلاقیت و خوشسلیقگی هستند.
در مقابل، از ویژگیهای منفی این افراد میتوان به ناکارآمدی در مدیریت خود، وابستگی زیاد به دیگران، بیاعتمادی به خود، تمایل به از دست دادن شخصیت و تلاش برای شکل گیری هویت از طریق نیازهای دیگران اشاره کرد.
مطلب پیشنهادی تستشو |
افرادی که در تیپ 2 انیاگرام قرار دارند، به عنوان "یاری رسان" شناخته میشوند. آنها میتوانند با توجه به نیازهای واقعی خود و بهرهگیری از مهارتهای ارتباطی و اجتماعی، در کارهای خود موفقیت بیشتری داشته باشند و روابطی سالم و صمیمی با دیگران برقرار کنند.
ویژگی های شخصیتی مهمی که بیشترین تاثیر را در شخصیت این افراد دارند عبارتند از:
افراد تیپ 2 اینیاگرام به روابطشان با دیگران بسیار اهمیت میدهند و با تلاش در ارتباط با دیگران بهتر میشوند.
افرادی که دارای تیپ 2 شخصیتی اناگرام هستند با داشتن این ویژگی، معمولاً به خوبی از تمام افراد محیط خود مراقبت میکنند و سعی میکنند به دیگران در مواقع نیاز کمک کنند.
این افراد بسیار توانایی همدردی با دیگران را دارند و در مواقعی که دیگران در معرض مشکلاتی هستند، سعی میکنند به آنها کمک کنند.
احساسات افراد تیپ شماره دو انیاگرام این است که معمولاً به خوبی میتوانند احساسات خود را کنترل نموده و همچنین به دیگران نیز کمک کرده تا بتوانند احساسات خود را به خوبی کنترل کنند.
این افراد نیاز شدیدی برای تأیید گرفتن از دیگران دارند و در صورتی که تأییدیه دیگران را دریافت نکنند، احساس نارضایتی و ناکامی میکنند.
متاسفانه انیاتایپ های 2 در مواقعی که به دیگران کمک میکنند، اغلب به فراموش کردن نیازهای خود میپردازند و به دلیل همین امر، ممکن است نیازهای خود را به صورت نادیده گرفته و به سوی افراد دیگر با اولویت بالاتر بروند. به همین دلیل، این افراد باید از خود مراقبت کنند و به نیازهای خود نیز توجه کنند.
یاری رسانها ممکن است به دلیل تمایلشان به کمک به دیگران، در مواقعی که نتوانستند کمک کنند یا به نظرشان کمک کافی ارائه ندادهاند، احساس گناه و تردید کنند.
آنها نیاز شدیدی برای شنیده شدن دارند و در مواقعی که دیگران نسبت به آنها به گوش نمیگیرند، احساس نارضایتی میکنند.
این تیپ شخصیتی تمایل دارند روابطشان با دیگران در تعادل باشد و همچنین در صورت نیاز، به تعهد و اخلاص در روابط خود تلاش میکنند.
آنها ممکن است به دلیل نیاز شدید به تأیید دیگران، از رد شدن و نپذیرفته شدن ترس داشته باشند.
انیاتاپ های دو به دلیل تمایلشان به کمک به دیگران، ممکن است به قربانی شدن در روابطشان تمایل داشته باشند و در برخی موارد، به نفع دیگران به خود زیان برسانند.
به طور کلی این تیپ شخصیتی انیاگرام به دلیل تمایلشان به کمک به دیگران، معمولاً به خوبی در روابط خود عمل میکنند اما باید مراقب باشند خود و به نیازهای خود نیز توجه نمایند.
همچنین، باید به تعادل میان نیازهای خود و نیازهای دیگران دست یابند و از قربانی شدن در روابطشان پرهیز کنند. بهترین راه برای رسیدن به این تعادل، آگاهی از نیازهای خود و تقویت مهارتهای ارتباطی و اجتماعی است. همچنین، به یاد داشته باشید که تمایل به کمک به دیگران باید با احترام به خود و به مرزهای شخصی خود همراه باشد تا به تعادل در روابط و رضایت شخصی برسید.
یکی از افراد تیپ 2 انیاگرام به خاطر میآورد که برای نزدیکترین دوستان و خانوادهاش که اغلب با آنها تماس میگرفت تا وضعیت آنها را جویا شود، تلاش میکرد. اگر به افرادی که فکر می کرد به او نیاز دارند اهمیت نمی داد، احساس «خودخواهی» می کرد. و "غیرقابل تصور" بود که او مراسم عروسی، مهمانی ها، مراسم ختم و دیگر رویدادهای خانوادگی را از دست بدهد. او هرگز تنها نبود زیرا همیشه کسی را برای کمک پیدا می کرد.
عیب او این است که خودش را دوست ندارد. فکر میکند که دوست داشتن خودش یک عمل خودخواهانه است. و اینکه مهم این است که انسان خوبی باشد و همیشه نیازهای دیگران را در اولویت قرار میدهد. او معتقد است که هر چه بیشتر به مردم کمک کند، او را بیشتر دوست خواهند داشت. و اینکه هر چه بیشتر شما را دوست داشته باشند، شادتر خواهید بود. اما در این فرآیند خود و نیازهایش را فراموش می کند، وابسته می شود و نمی تواند تنها باشد. به دلیل غرور و تکبر، خود را بهتر از دیگران می داند که چه نیازهایی دارند و معمولاً نصیحت می کند و بعداً کارهایی را که برای مردم انجام داده به آنها یادآور می شود.
احساس عدم لیاقت عشق.
او دوران کودکی خود را با نیازهای پدر و مادر و خواهر و برادرش بر نیازهای خودش مرتبط می داند. و حتی یادش میآید که محبت، دلسوزس و عشق جوایزی است که با مهربانی و سخاوت به دیگران به دست میآید. بنابراین، کم کم او این موضع را از نظر درونی پذیرفت که مراقبت از خود یک عمل خودخواهانه است که برای "آدم های خوب" مناسب نیست.
پیامی که این افراد در کودکی دریافت کردند این است که باید تلاش کنند تا دوستشان داشته باشد، زیرا فکر می کنند افراد شخصی را که فایده ای برایشان ندارد دوست ندارند و تفکر ذهنی آنها این است که از هر دست بدی از همان دست می گیری. بنابراین، بر اساس این باور، آنها افرادی مهربان و دلسوز هستند که می دانند چگونه دیگران را راضی کنند. آنها از توانایی کمک کردن لذت می برند، با این حال می ترسند محبت دیگران را از دست بدهند و تنها بمانند.
لایق تایید و محبت مردم نبودن. او می ترسد به خاطر آنچه هست دوستش نداشته باشند. به همین دلیل است که خود را با چنین فداکاری به دیگران میسپارد. شما بر این باورید که هر چه عشق و توجه بیشتری داشته باشید، بیشتر باز خواهید گشت. و اینکه برای احساس خوشبختی به محبت دیگران نیاز دارید.
دنیا پر از افرادی است که به کمک شما وابسته اند. بنابراین بسیار ضروری تلقی می شود. از دیگر افراد انیاتایپ 2 تعریف می کند زمانی که یکی از دوستانش برای جراحی یا قربانی تصادف در بیمارستان بستری می شد، بیش از حد درگیر می شد. او احساس می کرد که وظیفه اش این است که تا زمانی که ممکن است در کنارش باشد تا اطمینان حاصل کند که “همراهی و مراقبت کامل داشته باشد”. در آن زمان او به "فداکارترین" پرستار تبدیل شد.
غرور، که او را از شناخت نیازهای خود و باور اینکه دیگران برای حل مشکلاتشان به او وابسته هستند باز می دارد.
در نهایت، پس از شناسایی کامل با تیپ شخصیتی خود و رنج بردن از عواقب انیتایپ خود، در نهایت به تمرکز زدایی و نشان دادن ویژگی های منفی انیتایپ 8، مانند پرخاشگری، واکنش پذیری، اقتدارگرایی یا انتقام می پردازد.
به عنوان یک فرد خوب، سخاوتمند، نوع دوست و فداکار که به همه و در همه چیز کمک می کند. یکی از افراد شخصیتی انیاتایپ های 2 وقتی مشکلی داشت هرگز از خانواده اش کمک نخواست. با این حال، او دوست داشت به خواهر و برادرش، و حتی والدینش، زمانی که احساس می کرد به او نیاز دارند، کمک کند. او این این موضوع را خوب می دانست که او بهتر از هر کسی مناسب ترین گزینه را برای حل مسائل مختلف خانوادگی می داند.
تمرین هایی که اشخاص دارای تیپ 2 انیاگرام باید انجام بدهند و به ارتباط مجدد آنها با هستی کمک می کند شامل موارد زیر است:
1- یاد بگیر تنها باشی غم و اندوهی را که به خاطر رها کردن خود در تمام عمر احساس میکنید، بپذیر. تنهایی معلم بزرگ توست. جایی است که تو خود را دوباره کشف می کنی. هر از گاهی به خودت یادآوری کن که عزت نفس شما به عشقی که به خود می دهی بستگی دارد نه به عشقی که از دیگران دریافت می کنی. بزرگترین چالش تو این است که در تنهایی راحت باشی و بهترین دوست خود باشی.
2- زمانی را به خود اختصاص بده. دوره توسعه شخصی را بگذران. خودت را کاوش کن، خودت را بشناس، به خودت علاقه مند شو. از خودت بپرس که چه چیزی را دوست داری و سرگرمی ها و تفریحاتی را پیدا کن که بهت احساس خوبی می دهد و می توانی بدون نیاز به دیگران از آنها لذت ببری. دنیای درونی خود را کشف کن و خود را در آن بازآفرینی کن. مطمئناً با دغدغه ها و استعدادهایی برخورد می کنی که از آنها بی اطلاع بودی، آنها را تقویت کن!
همچنین بخوانید: تیپ 1 انیاگرام
3- خودت را دوست داشته باش این تنها عشقی است که واقعاً به آن نیاز داری. خودت را طوری دوست داشته باش که هیچ کس در این زندگی شما را دوست نخواهد داشت. تو مهمترین فرد زندگی خودت هستی. شاید بیش از حد خود را وقف دیگران کردی. اما وقت آن رسیده که به نیازهای خودت رسیدگی کنی. تنها در این صورت است که می توانی برای خودت احساس خوشبختی کنی و در نهایت خودت را از وابستگی عاطفی رها کنی.
کلام آخر
هدف از تهیه این مقاله آشنایی با شخصیت تیپ 2 اناگرام یا انیاگرام می باشد که ما در تستشو به ارزیابی کامل این تیپ شخصیت به طور کامل پرداختیم تا تمامی نقاط ضعف و قوت این افراد را شناسایی کرده و برای بهبود آنها کمک کرده باشیم.
جهت اطلاعات بیشتر در رابطه با شخصیت های خود به شما پیشنهاد می کنیم که از تست های خود شناسی و شخصیت شناسی ما دیدن فرمایید.
دیدگاهها
ثبت دیدگاه شما