مشخصات پرسشنامه رغبت میشل گوکلن :

نتایج این آزمون شخصیت شما را در موارد زیر نشان می‌دهد:

لینک کوتاه

اشتراک گزاری

توضیحات تست:

تست رغبت سنج شغلی میشل کوگلن چه مواردی را بررسی می کند؟

پرسشنامه رغبت میشل گوکلن در هر سطر این پرسش نامه، چهار فعالیت برای شما پیشنهاد می‌شود. فعالیت مورد علاقه خود را انتخاب کنید. در انتخاب فعالیت ها، استعداد یا تحصیلات لازم برای انجام دادن آن ها را در نظر نگیرید، تنها ذوق شخصی خود را در نظر بگیرید. اگر هیچ فعالیتی مورد علاقه شما قرار نگرفت، سعی کنید در بین آن‌ها فعالیتی را انتخاب کنید که بیش از سه فعالیت دیگر مورد علاقه شماست. زیاد فکر نکنید، اولین پاسخی را که به ذهنتان می رسد، انتخاب کنید.

شما می توانید این تست خودشناسی را به راحتی در وب سایت تستشو به همراه تفسیر خریداری نمایید.

 

رغبت های شغلی میشل گوکلن

 

هدف این پرسشنامه سنجش رغبت‌های افراد است و بر اساس نتایج تحلیل پرسشنامه، مشاغل مناسب و سرگرمی‌های مربوط به هر فرد را بر اساس رغبت‌های وی مشخص می‌نماید.

 

 

میشل گوکلن  کیست؟

 

میشل گوکلن  کیست؟

 

میشل گوکلن یک روانشناس و نویسنده فرانسوی بود که تلاش کرد طالع بینی را از طریق مطالعات خاص خود در مورد همبستگی بین شخصیت و تأثیرات کیهانی بر مبنای علمی قرار دهد.

گوکلن در 13 نوامبر 1928 در پاریس متولد شد و در دانشگاه سوربن پاریس تحصیل کرد.

در سال 1954 با فرانسوا اشنایدر، نویسنده علمی و روانشناس ازدواج کرد که با او در زمینه تحقیق و نویسندگی همکاری کرد. گوکلن در نیروهای ذخیره نظامی فرانسه خدمت و به درجه ستوان رسید. او در سال 1956 روانشناسی و نویسندگی را آغاز کرد.

او با همسرش آزمایشگاهی برای مطالعه روابط بین ریتم های کیهانی و روان فیزیولوژیک در پاریس تأسیس کرد.

در سال 1949، با دریافت این که مطالعات کمی قبلی در طالع بینی فاقد کنترل های کافی است، گواکلین ها شروع به جمع آوری مجموعه های بزرگی از داده های تولد و تجزیه و تحلیل موقعیت های سیاره ای در رابطه با عوامل مختلف، به ویژه انتخاب شغل و عملکرد کردند.

تحقیقات او در مجموعه‌ای از کتاب‌ها با ساعت‌های کیهانی در سال 1967 منتشر شد. این تحقیقات توسط جامعه نجومی به عنوان خبر خوب مورد استقبال قرار گرفت، حتی اگر یافته‌ها با بسیاری از تأییدیه‌های استاندارد نجومی در تضاد بود.

گاوکلین در مورد مطالعات خود در "کیهان‌روان‌شناسی" نوشت:

"تا آغاز این قرن، علم بر این باور بود که انسان در انزوا بر روی زمین است و از بقیه جهان جدا شده است. اکنون می دانیم که ساعت های بیولوژیکی مغز و بدن ما با حرکت نیروهای کیهانی هماهنگ شده اند... این برداشت جدید نه تنها باید پیامدهای علمی، بلکه فلسفی و حتی شعری برای تفکر مدرن داشته باشد.»

 

مطلب پبشنهادی تستشو