پشتیبانی تست‌شو
بهترین تیپ های شخصیتی برای همکاری

بهترین تیپ های شخصیتی برای همکاری

تیپ شخصیتی ما در کل زندگی و کارمان تأثیر قابل توجهی دارد. شخصیت ما شکل‌دهنده اعمال، تصمیم‌ها و رفتارهایمان است و در تعامل با دیگران نقش مهمی ایفا می‌کند. امروز در این مقاله قصد داریم بهترین تیپ‌های شخصیتی برای همکاری را بررسی کنیم.

تستشو  

39

بهترین تیپ های شخصیتی برای همکاری

تیپ‌های شخصیتی در کار و همکاری نقش بسیار مهمی ایفا می‌کنند. هر فرد از تیپ شخصیتی خاصی برخوردار است که نحوه رفتار، تفکر و عملکرد او را در محیط کار تعیین می‌کند. در ادامه، برخی از اهمیت‌های تیپ‌های شخصیتی در کار و همکاری را بررسی خواهیم کرد:

تعاملات موثر:

تیپ‌های شخصیتی مختلف نیازهای و تمایلات متفاوتی دارند و در نتیجه روش‌های مختلفی را برای برقراری ارتباط و ارتباط مؤثر با دیگران دارند. آگاهی از تیپ شخصیتی خود و دیگران، به ما کمک می‌کند تا بهترین راه‌ها برای برقراری ارتباط و ایجاد تعاملات موثر با همکاران و مدیرانمان را درک کنیم.

توزیع وظایف مؤثر:

هر تیپ شخصیتی مهارت‌ها، قوانین و توانایی‌های منحصر به فردی دارد. با شناخت تیپ شخصیتی خود و همکاران، ما می‌توانیم بهترین شکل ممکن برای توزیع وظایف و انجام پروژه‌ها را تعیین کنیم. این به ما کمک می‌کند تا هر فرد در تیم با بهره‌وری بیشتری کار کند و نقش وظیفه‌ای مناسب را در پروژه به عهده بگیرد.

حل مسئله و تصمیم‌گیری:

تیپ شخصیتی ما تأثیر زیادی در روش حل مسئله و تصمیم‌گیری ما دارد. برخی افراد به طور طبیعی به تحلیل دقیق و جزئیات علاقه‌مند هستند، در حالی که دیگران به دست‌یابی به نتیجه سریع و از پیش تعیین شده تمایل دارند. آگاهی از تیپ شخصیتی خود و دیگران ما را قادر می‌سازد روش‌های مؤثر برای حل مسائل پیدا کنیم و تصمیم‌گیری‌های بهتری بگیریم.

هماهنگی و همکاری:

هر فرد در تیم با توجه به تیپ شخصیتی خود روش‌ها و نحوه‌های مختلفی را برای هماهنگی و همکاری با دیگران دارد. برخی فردان به تمام جزئیات کار علاقه‌مند هستند و دیگران به چالش‌ها و ایده‌های جدید.

همین موارد است که در نهایت باعث می شود که بهره وری کار افزایش یا کاهش داشته باشد. امروزه می توان با مطالعه دقیق تیپ های شخصیتی به بهره وری و راندمان کار را با قرار دادن افراد با تپ های شخصیتی مناسب در کانر هم افزایش داد.

📝آزمون بدهید: شناخت تیپ شخصیتی با شرکت در آزمون mbti

تیپ شخصیتی مکمل یا مشابه

تیپ‌های شخصیتی مکمل، بهترین تیپ‌های شخصیتی برای همکاری هستند. هر فرد در تیم با تیپ شخصیتی خاصی برخوردار است که نحوه تفکر، رفتار و عملکرد او را تعیین می‌کند. اما همانطور که می‌دانیم، هیچ کس به تنهایی نمی‌تواند همه جنبه‌ها و مهارت‌های مورد نیاز را در برگیرد. به همین دلیل، تیپ‌های شخصیتی مکمل برای همکاری بهترین انتخاب است.

تیپ‌های شخصیتی مکمل ، تکمیل کننده یکدیگر هستند. به عنوان مثال، فردی با تیپ شخصیتی بیرون‌گرا و افراطاً اجتماعی ممکن است بتواند روابط عمومی خوبی برقرار کند و با دیگران ارتباط خوبی برقرار کند، اما ممکن است در جزئیات و نقشه‌ریزی دچار نقص باشد. در این حالت، یک همکار با تیپ شخصیتی داخل‌گرا و دقیق می‌تواند کمک کند و در برنامه‌ریزی دقیق و تحلیل جزئیات بهترین عملکرد را ارائه دهد.

همچنین، تیپ‌های شخصیتی مکمل به یکدیگر در حل مسائل و تصمیم‌گیری‌های گروهی کمک می‌کنند. یک فرد با تیپ شخصیتی خلاق و نوآورانه ممکن است ایده‌های جدیدی ارائه دهد و به حل مسئله کمک کند، اما ممکن است نیاز به تحلیل دقیق و ارائه راه حل‌های عملی داشته باشد. در اینجا، یک همکار با تیپ شخصیتی منظم و سازمان‌یافته می‌تواند ترتیب و نظم لازم را به مسئله ببخشد و به تعیین مسیر صحیح برای دستیابی به هدف کمک کند.

در نهایت، همکاری بین تیپ‌های شخصیتی مکمل بهبود فرآیندهای کاری را تسهیل می‌کند و باعث می‌شود تیم به صورت کلی بهره‌وری بیشتری داشته باشد. با ترکیب نقاط قوت و قابلیت‌های مختلف اعضای تیم، می‌توان به راحتی به تنوع و غنای ایده‌ها دست یافت و به نتایج بهتری رسید.

🔎بیشتر بخوانید:جذاب ترین تیپ شخصیتی

بهترین تیپ های مکمل برای همکاری

چند تیپ شخصیتی که در محل کارشان به خوبی با هم کنار می‌آیند، عبارتند از:

📌ISTJ و ESTP :

ISTJ با شخصیتی منظم و واقع‌بین و ESTP با شخصیتی تحلیل‌گر، اجتماعی و پرانرژی، تیم خوبی را تشکیل می‌دهند. ISTJ در پس زمینه کار به عنوان مبنا و بنیان کار فعالیت می‌کند، در حالی که ESTP به توسعه و عرضه آن به دیگران می‌پردازد.

📌ENFP و INFJ:

ENFP با خلاقیت بالا و مهارت‌های ارتباطی موثر و INFJ با توانایی خوانش خوب و توجه به نیازهای دیگران، تیم خوبی را تشکیل می‌دهند. با کمک یکدیگر، می‌توانند به صورت معنادار و مبتکرانه به کارهای خلاقانه پرداخته و نتایج برتری بدست آورند.

📌ENTJ و ESTP:

ENTJ به عنوان رهبر، متفکران انتقادی، منطقی و عملی، همراه با ESTP که به عنوان حلال مشکلات طبیعی با تمرکز بر ساختار و سازمان فعالیت می‌کند، به خوبی کار می‌کند.

📌ISFP و ESFP:

ISFP با شخصیتی حامی، سازگار و دلسوز و ESFP با ذهنی باز، پرانرژی و هیجان‌طلب، به خوبی با یکدیگر کار می‌کنند. با ترکیب قدرت‌ها و مهارت‌هایشان، آثاری خلق می‌کنند که توجه دیگران را به خود جلب می‌کند.

📌ENTP و ENFJ

: رهبران خوبی می‌توانند با ENTP که افرادی حلال مشکل و با تمرکز بر احساسات هستند، به خوبی کار کنند. آنها یک تیم پرانرژی و پرشور را تشکیل می‌دهند که ایده‌های خود را به خوبی به دیگران منتقل می‌کنند.

📌ISFJ و INFP:

ISFJ با شخصیتی جزئی‌نگر، منظم و مفید برای دیگران و INFP با مهارت‌های ارتباطی و خلاقیت بالا، به خوبی با هم کار می‌کنند. این تیم به صورت موثر در تعامل با دیگران و ایجاد هماهنگی در محیط کار عمل می‌کند.